bgf luft

bgf top bgf

  

Se billeder fra forskellige begivenheder i BGF's historie.

historie billeder

Klik på billederne...

75 personer deltog i denne festlighed, som blev sat igang kl. 17 i Hallen, hvor DGI Sydvest`s instruktører introducerede Smart training, som er træning af hjernen via fysiske øvelser og styrker indlæring, hukommelse og koordination.

Herefter kom gæsterne via den røde løber til Foreningshuset, som var festligt pyntet op og alle følte sig velkommen til en festlighed, som ville sætte sine positive spor hos hver enkelt deltager. Ialt var 102 af BGF`s ledere, trænere og instruktører inviteret, og ud af de 75 deltagere, var lige godt 50 BGF`erre - øvrige var det "bagland" som også har sin fortjeneste for, at BGF som forening kan eksistere.

bgf lederevent gruppebillede

bgf lederevent leg

bgf event18 borde

bgf event18 borde2

bgf event18 mad

Trylleshow og hypnose var et betagende indslag, som gav kuldegysning hos mange, da Kim Oechsle med morsomt og mystisk trylleri fik folks lattermuskler rørt og skabte stor benovelse over de mystiske triks, som blev udført. Og i anden halvleg fandt Kim hypnosen frem, så vi tilhører følte at hårene rejste sig, når han på kommando fik sine "tallenter" til at sove eller ikke kunne huske simple talrække - et fantastisk show.

bgf event18 ansigter2

bgf event18 ansigter

bgf event18 borde3

bgf event18 tryl2

bgf event18 tryl

Der var foredrag/fortælling v. Nikolaj Refshauge fra Ollerup Gymnastikhøjskole, som med baggrund i hans tidligere lederjob for DGI`s Verdenshold i gymnastik fortalte levende om vigtigheden af fællesskab og frivillighed. Stor var opmærksomheden omkring den fantastiske fortælling og oplevelse af at være en del af et Verdenshold, men også at den lokale forening har samme forventninger til/fra sine frivillige ildsjæle.

 

bgf event18 nikolaj

bgf event18 nikolaj2

bgf event18 borde4

Efter middagen var der overrækkelse af hædersbevisning - klik her

bgf event18 aase

bgf event18 hygge

 

 

aktivitetsdag badminton1

aktivitetsdag billard

aktivitetsdag bowling

aktivitetsdag floorball

aktivitetsdag gymnastik

aktivitetsdag hallen1

aktivitetsdag samaritter

aktivitetsdag skydebane

aktivitetsdag spejder

aktivitetsdag tennis

Med tilslutning fra spejdere, floorball, samarritterne, bowling, tennis, skydning, billard, idræt om dagen, håndbold, gymnastik blev der skabt de bedste forudsætninger for, at ALLE i Brørup på én dag kunne afprøve idrætterne og se, om der var en aktivitet netop for MIG.
Programmet var trimmet, de ansvarlige topmotiveret, vejret perfekt – eller var det vejrets skyld at P-pladserne ved cykelstativerne var næsten tomme ?
For skal vi være helt ærlige, så havde initiativtagerne (Brørup Udviklingsråd) forventet blot lidt flere.
Men de og de aktuelle foreninger fik vist, at de står sammen, når aktiviteten og målet er godt beskrevet og tilrettelagt.
Så er det kun op til enhver, at gøre brug af tilbuddet.

BGF's årshjul...

aarshjul

Få overblik over BGF's aktiviteter i løbet af året - se mere her...

BGF Kalender

kalender

Se hvad der sker i din klub...

fritidsportal

BGF på Facebook

Bruger login

Conventus