bgf luft

bgf top bgf

Fællesbestyrelsen

faellesbgf

BGF afholdt foreningskonference den 10. januar 2015, klik på billederne ovenfor og se alle billederne fra dagen...

 

BGF tænker fremtidstanker

På BGF`s foreningskonference blev der sat store ord på nogle af de områder, hvor foreningen skal sætte fokus på i forhold til de mange frivillige trænere og ledere, men også til den store mængde af aktive medlemmer,som foreningen fortsat tiltrækker i de to store idrætsgrene gymnastik og fodbold.

Konferencen blev afholdt i Foreningshuset med støtte fra Saxo Privatbank og stor inspiration fra to foreningskonsulenter fra DGI Sydvest.

19 af BGF`s ledere og trænere var mødt frem på en ”arbejdsfri” lørdag eftermiddag, hvor der blev arbejdet med både konstruktive idrætsfaglige emner og sjove kommunikations lege i Brørup Hallerne. Her fandt man sammen på tværs af BGF`s 4 idrætsgrupper i et samarbejde, hvor det blev bevist, at kendskab til hinanden – både navnemæssig men også holdningsmæssig og humor – og klare beskeder er af største betydning for at opnå gode målbare resultater.

På det idrætsfaglige var BGF`erne omkring foreningens mange successer gennem de sidste par år, og hvad der kan bringe foreningen godt rustet frem mod fremtiden.

Her blev berørt emner som Frivillighed som fokusområde, hvordan spotter, spørger og modtager vi nye trænere/ledere og vel også medlemmer. Der var emne som at Tænke nyt, at fastholde en attraktiv forening og fortsat at pleje og udvikle de frivillige trænere og ledere.

 

BGF's årshjul...

aarshjul

Få overblik over BGF's aktiviteter i løbet af året - se mere her...

BGF Kalender

kalender

Se hvad der sker i din klub...

fritidsportal

BGF på Facebook

Bruger login

Conventus