bgf top fodbold

Fodbold

fodbold bold

tribunen bygges

BGF-Fællesbestyrelse har på sit bestyrelsesmøde den 9. marts 2009 tiltrådt projekt Tribune på Brørup Stadion.

Tribunen bliver 16 m lang og 3,30 m dyb/tagudhæng.
Den opføres i varmgalvaniseret stål, med søjler, som støbes i jorden.
Tagkonstruktionen laves med lige spær og ensidet hældning, og selve taget leveres som 10 mm klar termoplade.
Bagvæggen bliver i træplader.
Tribunen udføres lokalt af firmaet Aquagain/Folding Smed v. Aslak Skjøth og uddelegeres til 2 af firmaets lærlinge som et lærlingeprojekt.

22. april 2010 -Sidste positive nyt:
Træerne er nede - fundamentet er støbt og tribuneelementerne er kørt til stadion, hvor monteringsarbejdet formentlig foregår i uge 19.

Graverarbejdet blev udført af Jørn Pedersen fra fa. Frisesdahl, beslagarbejdet blev udført af fa. Aslak Skjøt og murerarbejdet blev udført af murerfirmaet Knud Bukh.

Så blev tribunespærene rejst og nu venter tag og bagbeklædningen.

Taget blev monteret i uge 26/2010, og nu venter bagbeklædningen, som monteres ved frivilligt arbejde med Jørn Holmgaard som koordinator.
Arbejdet pågår i uge 28.

Så... blev arbejdet med opførelse af en tribune/vindafskærmning færdig søndag den 18. juli 2010.

Tilbage er så et evt. arbejde med at lave stårækker i niveau - men det må fodboldspillerne selv stå for.

tribunen bygges2

Sidste nyt