Velkommen til BGF / Brørup Gymnastikforenings hjemmeside.

Her kan du surfe mellem de forskellige afdelinger og der få viden om, hvem der er registreret som formand / kontaktperson m. telf. og mailadr.

BGF er en flerstrenget idrætsforening, hvis idrætter holder til som følger:

Gymnastik: Brørupskolen & Ladelund Efterskole

Billard: Brørup Hallerne - alle ugens dage.

Idræt om dagen: Brørup Hallerne om vinteren og i den fri natur om sommeren - hver onsdag.

Fodbold: Brørup Stadion / Foreningshuset, Byagervej 1, Brørup

Floorball: Brørup Hallerne - hver onsdag og flere lørdage året rundt.

BGF's tilholdssted er Foreningshuset, Byagervej 1, 6650 Brørup.

Med  baggrund i at øge sikkerheden omkring Online betaling og give mulighed for at se hjemmesiden på Smartphone og Ipad har vi fået en ny hjemmeside, hvor grafikken er tilpasset nutiden.

Det skal gerne give hjemmesiden en bedre læsevenlighed og dermed mere brugbar.

BGF står hele tiden for at være på forkant med mange ting, og har DU som læser/bruger af hjemmesiden nye forslag, så bring dem videre, således at hjemmesiden hele tiden lever op til vort mål - læsevenlig og overskuelig.

Hilsen Jørn Holmgaard, fællesformand og ansvarlig for hjemmesiden sammen med proff. rådgiver.